Hotel 19 – Parter + doua etaje

Hotelul 19 se impune ca o creație arhitecturală indrazneață și modernă, integrându-se perfect în peisajul urban.

Liniile curate și formele geometrice captiveaza atenția si definesc ansamblul turistic. Fiecare element reflectă atenția la detalii și pasiunea pentru designul contemporan.

Spațiile interioare luminoase și generoase se îmbină armonios cu un decor modern și minimalist. Camerele, create cu un design deosebit și dotate cu facilități de lux, oferă o experiență de cazare ce depășește așteptările.

Hotelul 19 nu se rezumă doar la un loc de odihnă; este o declarație arhitecturală, invitând oaspeții să se bucure de confortul contemporan într-un decor distinctiv. Aici, fiecare detaliu contribuie la o experiență memorabilă, subliniind eleganța și inovația în ospitalitate.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.