Casa cu etaj 63

Proiect de casa cu etaj 63, prezinta o casa caracterizata printr-o arhitectura aparte, o prezenta indrazneata, calda si primitoare. Imbinarea placuta a formelor, culoarea, umbra si lumina pe fatade, transparenta si fluiditatea spatiilor, comunicarea cu mediul exterior sunt cele mai importante caracteristici ale acestei locuinte, precum si solutiile care le incadreaza in categoria caselor ecologice, inteligente si eficiente energetic.

Deschiderile vitrate largi care ofera un iluminat natural generos, se intalnesc nu numai la parter, spre “zona verde”, ci si la etaj. Aceasta comunicare este folosita atat pentru aportul substantial de lumina naturala, cat si legat de cresterea eficientei energetice. In mod firesc, accentul cade pe o extindere a spatiului de locuit catre exterior, spre balcon, terasa sau gradina, dupa caz. Lasand natura sa intre in locuinta dumneavoastra va veti imbogati viata.

Detalii proiect de casa cu etaj 63

Suprafata desfasurata = 278mp
Suprafata teren minim 440mp
Suprafata construita 123mp
Gabarit teren 15,4m X 28,8m
Gabarit constructie 10,4m X 17,8m

Supraf Construita parter  123mp
Dormitor 16mp
Baie 5mp
Living + Dining 35 mp
Bucatarie + Camara 12,7mp
Centrala Termica 7mp
Hol 6mp
Terase (acoperite) 16mp
Supraf Construita etaj  155mp
Hol 14mp
Dormitor 1 15,5mp
Dormitor 2 13mp
Dormitor Mmatrimonial + Dressing 25mp
Baie 5mp
Baie Matrimoniala 8,6mp
Depozitare 4,6mp
Balcon 12,8mp
Balcon 22,6mp

 

Vezi mai multe case din categoria proiecte de case cu etaj.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.