AcasaProiecte realizateCasa P+1E - Locuinta de Vis din Simian, Mehedinti!

Casa P+1E – Locuinta de Vis din Simian, Mehedinti!

Vă prezentăm un proiect deosebit realizat de către biroul nostru de arhitectură în localitatea Simian, județul Mehedinti. Această casă frumoasă, pentru care am dezvoltat atât proiectul de arhitectură, cât și proiectul de design, este cu adevărat o mărturie a pasiunii noastre pentru creație și frumos.

Fiecare colț al casei este o expresie a inovației în design, reflectând personalitatea și stilul de viață unic al proprietarilor.

Dar nu ne oprim aici! Suntem dedicați în a aduce la finalizare și proiectul de peisagistică al acestei proprietăți, pentru a completa perfect armonia dintre interior și exterior.

Grădina și zona de peisaj vor fi amenajate cu grijă, folosind cele mai bune practici de design peisagistic, pentru a crea un spațiu relaxant și estetic plăcut.

Dorim să le mulțumim clienților noștri pentru încrederea acordată și pentru că ne-au permis să ne transpunem ideile în realitate. Suntem încântați să fi fost parte din această călătorie în care am creat împreună un cămin de vis!

Rămâneți alături de noi pentru a fi la curent cu evoluția proiectului și pentru a vedea transformarea acestui loc minunat într-un adevărat paradis!

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.