AcasaProiecte noiCase miciCasa cu etaj 81 - Un conac in miniatura

Casa cu etaj 81 – Un conac in miniatura

Acest proiect de casă mica este un conac în miniatură ce redefineste conceptul de locuință într-un spațiu restrâns. Parterul este gândit pentru a îmbina perfect stilul de viață modern cu necesitățile zilnice ale unei familii si cuprinde un living primitor ce invită la relaxare, o bucatarie open space si un birou funcțional ce asigură un spațiu de lucru confortabil.

Etajul oferă intimitate și confort cu trei dormitoare spațioase, două băi moderne și un dressing bine organizat. Cu detalii atent lucrate și finisaje de calitate, acest proiect de casă mica demonstrează că eficiența spațiului nu trebuie să compromită luxul și confortul.

Un conac în miniatură perfect adaptat nevoilor și dorințelor unei familii moderne, acest proiect este o soluție inteligentă și economică pentru cei ce își doresc o locuință funcțională, fără a renunța la frumusețe și stil.

Suprafața construită desfăsurată 178.2 m
Suprafața utila P+1E 141.6 mp

Suprafața construită PARTER 89.1 mp
Suprafața construită ETAJ 89.1 mp
Dimensiune construcție 8.5 m x 11.5 m
Teren minim 300 mp

PARTER
Vestibul S 7.4 mp
Dormitor S 13.5 mp
Baie S 4.1 mp
Livin S 28.0 mp
Bucătărie S 9.1 mp
Scara S 7.6 mp
ETAJ
Dormitor 1 S 13.5 mp
Dressing S 4.9 mp
Dormitor 2 S 16.7 mp
Dormitor 3 S 15.7 mp
Baie S 3.7 mp
Hol S 4.7 mp
Scara S 7.3 mp

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.