AcasaProiecte noiCase miciCasa parter 13 - Living spatios din care poti privi gradina si...

Casa parter 13 – Living spatios din care poti privi gradina si terasa

Descoperiți o casă parter modernă, unde spațiul deschis și luminos îmbrățișează natura înconjurătoare.

Cu un design contemporan, această locuință se distinge prin ferestrele generoase care inunda livingul cu lumină naturală și oferă o priveliște frumoasă către grădină.

Conceptul de conexiune interior-exterior este amplificat de accesul direct la o terasă generoasă, unde vă puteți relaxa și petrece timpul în aer liber. Interiorul este amenajat cu atenție la detalii, oferind un spațiu fluid și confortabil pentru întreaga familie.

Bucătăria modernă și funcțională devine punctul central al vieții de zi cu zi, iar dormitoarele spațioase creează o oază de liniște și relaxare. Această casă parter modernă vă invită să trăiți în armonie cu mediul înconjurător, oferind un stil de viață echilibrat și confortabli.

Suprafata constructie 143mp + Terase acoperite 41mp
Suprafata utila 115.5 mp 

Suprafata teren minim 660mp
Gabarit teren 22m X 30m
Gabarit constructie 13,2m X 14,3m

Hol acces 6,7mp
Birou 12mp
Hol 8,8mp
Living 30mp
Dining 10mp
Bucatarie 12,5mp
G.S. 3,9mp
Baie 4,6mp
Dormitor matrimonial 15mp
Dormitor 12mp

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.