Hotel 17 | nr camere 20

Proiectul reprezinta o interpretare a arhitecturii rurale tradiționale din Delta Dunării si își propune să creeze o combinație armonioasă între arhitectura caselor pescărești tradiționale și cerintele unui hotel de lux.

Exprimarea în limbajul arhitectural specific zonei – acoperișul de stuf, folosirea lemnului și a tencuielii alb cu albastru – a fost integrată într-un amestec contemporan care integreaza activitati turistice.

Scopul nostru este de a crea un spațiu modern avand ca inspiratie arhitectura traditionala a zonei, oferindu-le turistilor  confortul unui hotel adaptat exigentelor zilelor noastre.

Detalii Proiect Hotel cu 17 camere

SUPRAFATA DESFASURATA = 1200 mp
Suprafata teren propusa = 1500 mp
Suprafata construita parter = 650 mp
Suprafata contruita etaj = 550 mp
Suprafata utila = 1000 mp
Nr total camera = 20

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.