Hotel 21

Proiectul de Hotel 21 prezintă o imagine arhitecturală care se așează într-o oază de confort și natură, amplasată între munte și mare.

Volumetria creată direcționează perspetiva privitorului către vederi panoramice cu peisaje spectaculoase. Acest hotel îmbină armonios eleganța arhitecturală cu frumusețea naturală.
Camerele spațioase și rafinate oferă o atmosferă relaxantă, iar facilitățile precum piscina sau SPA-ul adaugă o notă luxuriantă experienței totale.

Conceptul proiectului prezentat mai sus își are originea în silueta creată de conturul peisajului natural și pune accentul pe detaliile constructive.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.