AcasavideoCum construimCasa D+P+M pe structura de lemn situat pe un teren in panta...

Casa D+P+M pe structura de lemn situat pe un teren in panta in Azuga

Vă prezentăm o Casa D+P+M proiectată în Azuga, jud Prahova, pe un teren situat la cota 1000, unde priveliștea este absolut uluitoare.

Pentru a face acest vis posibil, am ales o soluție de construcție inovatoare – lemnul prefabricat, utilizând tehnologia de vârf Mytek. Accesul dificil la terenul nostru ne-a condus spre această soluție ingenioasă, care a permis o execuție incredibil de rapidă.

În doar două săptămâni de la finalizarea demisolului, casa noastră a început să prindă contur. Cu toate că am ales un sistem constructiv diferit față de ceea ce practicăm în mod obișnuit, nu am făcut nicio concesie în ceea ce privește creativitatea arhitecturală.

Am folosit aceleași forme caracteristice, cum ar fi ferestrele mari, ferestrele pe semirotund, pereții semirotunzi, precum și evazarea unghiului acoperișului care conferă unicitate și eleganță.

În curând, veți putea admira personal această casa finalizata care va deveni, fără îndoială, una dintre cele mai reusite proiecte de casa pe structura de lemn. Așteptăm cu nerăbdare să vă tinem la curent cu evolutia proiectului si sa va prezentam etapa finala.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.