AcasaProiecte realizateCasa Mediteraneana pe malul lacului

Casa Mediteraneana pe malul lacului

Va prezent o casa de 900 mp situata pe malul lacului, intr-un cartier exclusivist de langa Bucuresti. Stilul mediterenean al casei aduce aminte de atmosfera vietii relaxante folosind elemente specifice pentru a evoca senzatia de caldura si bunastare.

Am folosit materiale naturale precum piatra si olanele ceramice care ajuta la aspectul autentic si rustic.

Piatra reprezinta materialul masiv si rigid iar olanele materialul dinamic ce prin forma curbata creaza o atmosfera de ondulare a acoperisului.

Culorile casei sunt in tonuri calde si luminoase, alb si bej ce contrasteaza cu tamplaria inchisa la culoare. Elementele decorative include ancadramente ale ferestrelor arcuite, coloane de piatra si tamplarie din lemn cu șprosuri.

Volumul arhitectural in format de L este dispus in jurul piscinei si gradinei. Forma casei este ritmata de porticul cu arcade si coloane din parter. Aceasta solutie este aleasa nu doar pentru estetica ci si pt functionalitate.

Astfel spatiile de zi si de noapte sunt orientat spre soare si spre vederea cea mai importanta-piscina, gradina si lac.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.