AcasavideoCasa P+1E in Domnesti - Locuinta perfecta cu gradina generoasa

Casa P+1E in Domnesti – Locuinta perfecta cu gradina generoasa

Vă prezentăm o locuință realizată în Domnești, jud Ilfov, unde ahitectura și confortul se îmbină într-un proiect de excepție!

Această casă oferă o experiență unică, combinând spațiile necesare locuirii cu o grădină impresionantă. La intrarea în această casă vei fi întâmpinat de un hol spațios și luminos, care te conduce către un living generos și primitor. Dormitoarele reprezintă spații ideale pentru relaxare și odihnă. Fiecare cameră a fost proiectată pentru a crea o atmosferă intimă și reconfortantă, oferind un refugiu personal în cadrul casei.

Cu o terasă acoperită splendidă, poți petrece momente de relaxare și socializare în aer liber. Priveliștea minunată spre grădina frumos amenajată completează atmosfera de vis a acestei proprietăți.

Descoperă luxul și calitatea vieții moderne în această casă superbă din Domnești, unde arhitectura de excepție se îmbină armonios cu confortul suprem.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.