AcasaProiecte realizateCasa Teisani - Frumusetea rurala, Casa P+1E cu crama, terasa acoperita si...

Casa Teisani – Frumusetea rurala, Casa P+1E cu crama, terasa acoperita si mansarda

Descoperiți un proiect remarcabil dezvoltat de biroul nostru de arhitectură în comuna Teișani, județul Prahova. Proiectul Locuintei S+P+1E+M, cu o estetică inspirată din stilurile tradiționale, este realizat pentru a bucura inimile unei familii tinere care dorește să traiasca frumusețea vieții rurale.

Dacă sunteți în căutarea inspirației pentru diverse stiluri arhitecturale, vă recomandăm să explorați colecția noastră de proiecte de case cu etaj.

Fiecare aspect al acestei case personalizate este proiectat cu atenție, pentru a reflecta dorințele și gusturile proprietarilor. Cu un subsol ce include un beci și o cramă, locuinta oferă spațiu suplimentar pentrudepozitare. Parterul cuprinde un living generos, o bucătărie modernă și funcțională, un birou pentru lucrul de acasă și o terasă acoperită, perfectă pentru relaxare în aer liber.

Etajul este amenajat cu trei dormitoare elegante și două băi, asigurând intimitate și confort pentru membrii familiei. Mansarda oferă oportunitatea de a crea un spațiu personalizat, adaptat nevoilor și preferințelor proprietarilor.

Locuinta proiectata de biroul nostru de arhitectura este un exemplu elocvent al modului în care o casă poate fi proiectată și organizată pentru a satisface nevoile unei familii moderne. Prin combinarea elementelor practice și estetice, această locuință oferă un mediu plăcut și funcțional, în care fiecare persoana se poate simți acasă.

Pentru a admira alte realizări impresionante, vă invităm să vizitați colecția noastră de case proiectate în diferite localitati ale Romaniei. Această colecție vă va oferi o perspectivă bogată asupra talentului în proiectarea.

Suntem pasionați de transformarea viselor în realitate și suntem aici pentru a vă ajuta să vă creați propria casă frumoasă și personalizată. Contactați-ne și începeți să construiți viitorul dumneavoastră într-un mediu rural plin de armonie și confort.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.