AcasaProiecte realizateConac în Targu Jiu

Conac în Targu Jiu

Am început acest proiect în anul 2020, și îmi aduc aminte cu drag entuziasmul pe care l-au avut beneficiarii, Anca și Mihai gândindu-se la casa lor de vis. Tema a fost o casă frumoasă, de inspirație tradițională din care să se poată admira peisajul oferit de râul Jiu.

Soluția planimetrică a acestei case este proiectată cu atenție pentru a satisface toate nevoile familiei. Zona de zi, situată la parter, include un vestibul primitor, un birou liniștit pentru lucrul de acasă, o baie, o sală de sport pentru a promova un stil de viață sănătos, un living spațios și o bucătărie modernă.

La etaj, găsim zona de noapte, care cuprinde două dormitoare, fiecare cu baie proprie, un dressing comun și o spălătorie. Am adăugat, de asemenea, balcoane pentru dormitoare și o terasă spațioasă din care se poate admira vederea panoramică către râul Jiu.

Compoziția volumetrică a casei a fost inspirată din tradițiile arhitecturale românești. Fațada principală este tratată cu un accent vertical al casei scării, preluat din casele tradiționale, creând astfel un accent vizibil in perspectiva străzii. La stradă, gardul este transparent pentru a nu obstrucționa fațada principală, astfel încât casa să poată fi admirată în toată splendoarea sa.
Materialele folosite pentru finisaje sunt locale și tradiționale, respectând autenticitatea și spiritul locului. Ne putem bucura de frumusețea ceramicii, căldura lemnului, textura tencuielii și detaliile decorative de pe fațadă. Elemente spațiale-tradiționale precum pridvorul casei și balconul urban aduc un farmec aparte acestei construcții.

Un brâu decorativ cu motive tradiționale și elemente decorative de pe fațadă completează imaginea case. Culorile folosite sunt calde și blânde, fiind în armonie cu natura și împrejurimile.

Casa pe Jiu nu este doar o casă, ci un refugiu de liniște, care onorează tradițiile locale și se integrează perfect în peisajul natural. Cu o priveliște uimitoare la râul Jiu și un design atent gândit, această locuință este un paradis autentic pentru familia care o locuiește.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.