AcasaProiecte realizatePensiune Mediteraneana in 2 Mai

Pensiune Mediteraneana in 2 Mai

In ultimul timp cererea pentru constructii turistice pe Malul Marii a crescut. Turistii isi doresc un confort din ce in ce mai ridicat iar arhitectura trebuie sa se ridice la nivelul standardelor exigente. Am realizat acest proiect privind din ochii unui turist care cauta o cazare confortabila, care arata bine din orice unghi ai privi-o.

Ce am urmarit sa exprim prin acest proiect? O forma arhitectura care sa se distinga de vecinati, sa aduca un plus vizual zonei si mai ales sa exprime stilul arhitectural specific cladirilor mediteraneene.

Cum am facut acest lucru? Am creat un volum in forma de L dispus in jurul piscinei, spre care se deschid ferestre mari, in arcada ale camerele de cazare.

Un material specific si obligatoriu de folosit in statiunea 2 Mai il reprezinta invelitoarea ceramica. Noi am ales sa folosim olanele pentru a integra pensiunea in atmosfera mediteraneana si mai ales pentru a da o dinamica acoperisului. Se poate observa faptul ca olanele avand o forma curbata, acestea creaza un efect de ondulare al acoperisului.

Finisajele fatadei sunt albe si contrasteaza cu tamplaria neagra si acoperisul caramiziu. Albul fatadei este pus in evidenta de accentele de lumina pozitionate strategic langa fiecare ferestra.

Confortul interior al cladirii este dat de suprafetele generoase. Pensiunile au de obicei camera de 14-16 mp, insa pentru cladirea din spatele meu am folosit camere generoase de min 20mp pentru a avea loc de un pat dublu, depozitarea bagajelor si ocazional de un pat suplimentar. Camerele cele mai spectaculoase sunt cele de la etaj distribuite pe doua niveluri.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.