Termeni si conditii

  1. Descriere site si societate

1.1. Site-ul arhitectgabrielgeorgescu.ro (denumit in continuare”site-ul”) este proprietatea GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL (denumita in continuare “Biroul de arhitectura”), Bucuresti, Str. Emanoil Porumbaru nr. 31, et 4, ap 9, sector 1, avand CUI 33459388 din 06.08.2014, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9271/2014, reprezentata prin  dl. arhitect Gabriel Georgescu, inscris in Tabloul National al Arhitectilor sub nr. 1924, capital social 200lei.

1.2. Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana interesata de informatiile pe care le ofera.

1.3. Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a serviciilor oferite de Biroul de arhitectura, prin accesarea/utilizarea acestuia vizitatorii neavand posibilitatea de a realiza comenzi online (achizitii online).

1.4. Vizitatorii/utilizatorii sunt acele persoane care acceseaza site-ul pentru a vizualiza informatiile continute.

1.5. Pentru orice alte servicii care pot fi implementate, in timp, prin intermediul site-ului, vor fi valabile aceleasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

1.6. Biroul de arhitectura nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, precum nici pentru elemente de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, precum nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.

 

  1. Continutul site-ului

2.1. Biroul de arhitectura defineste prin “continut” toate informatiile afisate pe site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau in miscare.

2.2. Accesarea informatiilor prezentate in sectiunile de pe site,„Prezentare”, „Servicii”, „Portofoliu”, „Proiecte realizate”, „Info” si „Contact” nu creaza obligatii contractuale.

2.3. Continul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut si nici va exista acordul Biroului de arhitectura in situatia in care ar fi solicitat. Continutul trimis de catre vizitatorii site-ului prin orice modalitate (e-mail, corespondenta) nu va fi preluat pe site. Orice modificare adusa site-ului de catre o orice persoana neautorizata prealabil de catre Biroul de arhitectura este strict interzisa.

2.4. Biroul de arhitectura isi rezerva dreptul de a afisa proiecte realizate doar cu titlu de prezentare, fara obligatia de a presta acelasi serviciu pentru un alt vizitator al site-ului ce poate deveni un client al Biroului de arhitectura.

2.5. Pe site nu vor fi afisate preturile serviciilor si proiectelor prezentate.

2.6. Biroul de arhitectura isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor.

2.7. Biroul de arhitectura nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.

 

  1. Drepturile de proprietate intelectuala

3.1. Intreg continutul site-ului este proprietatea exclusiva a Biroului de arhitectura si drepturile de autor asupra textelor, imaginilor, inregistrarilor video/audio si proiectelor publicate ii apartin in totalitate.

3.2. Biroul de arhitectura prin domnul arhitect Gabriel Georgescu este autorul exclusiv al proiectelor, schitelor si desenelor publicate pe site, utilizarea sau distribuirea acestorasau a unor proiecte similare, identice sau cvasi-identice din punct de vedere estetico-functional de catre orice vizitator fiind strict interzisa. Legislatia in materie se extinde si asupra continutului emisiunii „Casa ta de vis”.

3.3. Orice informatie sau material trimis de catre vizitatorii site-ului pentru a fi studiat, analizat de catre Biroul de arhitectura nu vor fi publicate si nu vor intra sub incidenta si protectia drepturilor de autor, fapt asumat de catre vizitator.

3.4. Biroul de arhitectura nu isi asuma raspunderea pentru provenienta proiectelor primite de la vizitatorii site-ului prin e-mail sau corespondenta si nu va verifica daca au la baza un drept de proprietate intelectuala.

3.5. Destinatarii proiectelor ce pot fi vizualizate pe siteisi exprima acordul publicarii acestora fara o notificare prealabila, drepturile de autor apartinand exclusiv Biroului de arhitectura.

3.6. Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat Biroul de arhitectura, se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, Biroul de arhitectura nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

3.7. Biroul de arhitectura utilizeaza opere de creactie proprii, inregistrate in Registrul National de Opere din cadrul Oficiului Roman pentru Drepturi de Autor, in calitate de titular.

3.8. Folosirea sau imitarea operelor de creatie arhitecturala de catre orice vizitator al site-ului, fara autorizarea prealabila a Biroului de arhitectura, chiar daca se indica originea reala a proiectelor sau daca se adauga mentiuni ca „gen, tip, imitatie” si alte asemenea, este strict interzisa.

3.9. Vizitatorului acestui site ii este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si proiectele si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, abuziv, vulgar, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane).

3.10. Biroul de arhitectura isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

3.11. Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Biroul de arhitectura. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Biroul de arhitectura nu controleaza si nu este raspunzator pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitate aferente acestor site-uri.

 

  1. Utilizarea/accesarea site-ului

4.1. Pe site-ul arhitectgabrielgeorgescu.ro NU va puteti inregistra ca utilizator, in sensul de a va crea un cont avand user si parola.

4.2. Formularul pe care il veti putea completa la sectiunea „Contact” este exclusiv pentru trimiterea mesajelor dumneavoastra catre Birou de arhitectura.

4.3. In cazul completarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Biroul de arhitectura isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.

4.4. Utilizarea site-ului de catre vizitatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

4.5. Orice observatie privitoare la incalcarea regulilor de utilizare a site-ului poate fi semnalata printr-un mesaj trimis prin utilizarea sectiunii „Contact”.

4.6. Biroul de arhitectura va furniza un raspuns, atunci cand este cazul. In situatia in care mesajul nu este primit din cauza unei defectiuni tehnice, vizitatorul este rugat sa revina cu un nou mesaj, avand acelasi continut.

4.7. Biroul de arhitectura nu poate specifica un termen in care va furniza un raspuns vizitatorului, atunci cand este cazul.

 

  1. Politica de confidentialitate/ Protectia datelor cu caracter personal

5.1. Prin completarea campurilor din sectiunea „Contact”, vizitatorii nu creaza un cont de utilizator. Datele introduse nu vor fi colectate de catre Birou de arhitectura si nu vor fi utilizate in alt scop decat in vederea furnizarii unui raspuns, atunci cand este cazul.

5.2.  Biroul de arhitectura se obliga sa nu dezvaluie datele respective niciunui tert, in alte conditii decat cele impuse de legislatia in vigoare.

5.3. Prin completarea adresei de e-mail la sectiunea „abonati-va la newsletter”, vizitatorii sunt de acord ca aceste date cu catacter personal sa fie colectate de catre Biroul de arhitectura, prin programul de newsletter intr-o baza de date securizata si utilizate de acesta din urma in vederea transmiterii informatiilor si noutatilor lunar, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Vizitatorul se poate dezabona ulterior.

5.4. Biroul de arhitectura va pastra confidentialitatea asupra acestor informatii si se obliga sa nu le divulge tertilor decat cu acordul expres al vizitatorilor sau in situatiile in care aceasta comunicare ar fi strict necesara precum si in situatiile in care, este obligat, potrivit legii, la divulgarea acestor informatii.

5.5. Conform Deciziei cu nr. 200 din 14 decembrie 2015 privind stabilirea cazurilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, publicata in Monitorul Oficial numarul 969 din 28 decembrie 2015, Biroul de arhitectura nu mai are obligatia notificarii ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

5.6. Cu toate acestea, Biroul de arhitectura isi asuma obligatia de a respecta intru totul legislatia in vigoare.

  1. Publicitate si recomandari

6.1. Biroul de arhitectura poate desfasura in orice moment campanii de publicitate in orice sectiune din site. Campaniile nu necesita acordul vizitatorilor site-ului.

6.2. Publicitatea poate face referire fie la serviciile proprii ale Biroului de arhitectura, fie la serviciile partenerilor acestuia, publicati la sectiunea de pe site „Prezentare > Parteneri”.

6.3. Biroul de arhitectura nu isi auma raspunderea cu privire la continutul site-urilor partenerilor si nici in legatura cu modalitatea de functionare a acestora.

 

  1. Politica de utilizare de cookie-uri

7.1. Unii dintre partenerii nostri exista posibilitatea sa utilizeze cookie-uri.

7.2. Prin utilizarea site-urilor respective, utilizatorii pot primi un fisier de mici dimensiuni, un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server, denumit si cookie. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Mozilla) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului). Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor.

7.3. Exemple de comportamente ce pot fi observate cu ajutor cookie-ului: preferintele utilizatorilor de retinere a parolelor, retinerea filtrelor de protectie a copiilor, etc.

7.4. Cookie-urile nu sunt virusi si nu pot auto – rula.

7.5. Exista produse anti cookie, acestea avand functia de a indica existenta cookie-ului si de a il bloca  sau sterge.

 

  1. Dispozitii finale

8.1. Biroul de arhitectura recomanda tuturor vizitatorilor si utilizatorilor sa parcurga intreg continutul prezentelor termeni si conditii, cu atentie, apoi sa adreseze orice tip de intrebare privind intelegerea lor, utilizand formularul din sectiunea „Contact”. Se va furniza un raspuns in cel mai scurt timp.

8.2. Orice neintelegeri aparute intre Biroul de arhitectura si vizitatorii site-ului vor fi incercate a fi solutionate pe cale amiabila si in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, se vor adresa instantelor competente. Legea aplicabila este cea din Romania..

 

9. Politica de confidentialitate

Un Internet Cookie este un fișier text, de dimensiuni foarte mici, stocat pe computerul/smartphone-ul userului în momentul în care acesta accesează un website folosind un browser (ex: Chrome, Firefox). Un cookie stochează local date despre utilizarea website-ului și ajută serverul să execute unele operațiuni mai rapid sau mai eficient. Cookies au o durată de viață determinată (în jur de 30 de zile) și pot fi accesate doar de serverul care le-a creat.

Pe arhitectgabrielgeorgescu.ro se servesc următoarele tipuri de cookies:

PHPSessionID – este un cookie de sesiune, generat automat, care este utilizat pentru managementul aplicațiilor web (protocol HTTP, completarea online a notificării, accesarea registrului online al notificărilor). Acest cookie se șterge automat la închiderea browserului.
Google Analytics Tracking ID – este un cookie plasat de Google Analytics, care ne permite sa monitorizam gradul de utilizare a site-ului, zonele cele mai accesate, timpul petrecut pe website etc.

Cum pot evita cookies?

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele de tip cookies. Dezactivarea și refuzul de a primi aceste fisiere pot face anumite secțiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. Mai multe informații despre cookies puteți găsi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau www.youronlinechoices.com/ro.

Copyright GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL