HomevideoEmisiune | Casa ta de visCasa ta de vis | episodul 53

Casa ta de vis | episodul 53

Despre

Pentru ca traim inca cu nostalgia verii cu gandul la plaje insorite si la seri linistite, la case de de vacanta, la culorile marii, nisipului si soarelui, va propun o superba casa realizata in stil mediteranean in Orasul Pantelimon.

Conceptul: Am incercat sa depasim granitele dintre interior si exterior, transferand spectrul larg de culori ale naturii în elementele de design ale locuinței.
Nuanțele naturale se amestecă perfect între ele.Tonurile calme și simple ale pământului și diferite nuanțe de alb, galben- pai, bej nisipiu, gri sau maro inchis, permit fatadelor să emită o caldura deosebita dar si o vivacitate.

Culorile propuse nu obosesc niciodată percepția, in plus atrag atenția prin accente și nuanțe luminoase, parca stiind că vor fi observate și apreciație.
Inspirată din Arhitectura Mediteraneana si lasand imaginația liberă prin folosirea culorilor naturii, casa arata ca un tablou.

Vedeti toate emisiunile din categoria Casa ta de vis!

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.