HomevideoEmisiune | Casa ta de visCasa ta de vis | episodul 54

Casa ta de vis | episodul 54

Despre

Viata este in continua schimbare. Nu ne alegem vremurile in care traim, schimbarea este inevitabila, iar arhitectura isi urmeaza cursul firesc. Trebuie sa crezi in ceea ce te reprezinta. Foarte mulți dintre voi visaţi să vă mutaţi şi să locuiţi la casă departe de poluarea şi zgomotul oraşului. Locuinta individuala a devenit unul dintre cele mai frecvente proiecte ale biroului nostru.

Această dorință este des întâlnită în rândul proprietarilor de apartamente care visează la libertatea și independența pe care le presupune traiul într-o casă pe pământ. Un astfel de vis împlinit avem şi aici în localitatea damboviteana Tărtăşeşti unde după cum puteţi vedea o familie beneficiază de tot confortul de care are nevoie.

Spatii interioare generoase, gradina, aer curat şi multa, multa bucurie. Un proiectul visat transformat in realitate.

In functie de gusturi, dar si de posibilitatile financiare ale fiecaruia dintre dumneavastra, Echipa Arhitect Gabriel Georgescu va ajuta ca acest vis sa devina realitate. Stiu, decizia poate fi destul de dificila, mai ales ca, de cele mai multe ori, o facem o singura data in viata. Dar odata implinit acest vis vom fi cu adevarat fericiti pentru ca intr-o casa frumoasa traiesc familii fericite.

Aceasta Casa cu etaj este demonstratia despre frumosul in arhitectura, unde imaginatia noastra nu are limite. O casa destinata unei familii, cu 3 dormitoare, living, dining si un birou. O casa ce se poate realizata in mai multe variante – suprafe si functiuni, totul dupa dorinta Beneficiarului.

Simplitate – compartimentarea este minimala, orice element inutil a disparut. Incaperile sunt divizate prin elemente ce sugereaza diferenta de functionalitate. Pe primul plan trebuie sa fie nevoile beneficiarului si abia in planul doi stilul arhitectural. Un proiect prin care ne-am propus sa va incantam sufletele prin inepuizabila varietate a Frumosului.

Vedeti toate emisiunile din categoria Casa ta de vis!

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.