HomevideoEmisiune | Casa ta de visCasa ta de vis #55 | o pensiune de care te vei...

Casa ta de vis #55 | o pensiune de care te vei indragosti

Pensiunile sunt proiectele cele mai mai dorite de beneficiarii nostri in ultima perioada. Va invit sa vizionati un proiect diferit realizat de Echipa Arhitect Gabriel Georgescu: o pensiune care imbina perfect eleganta si confortul, transmitand prin fiecare detaliu emotii.

Frumosul creat pentru a-ti bucura sufletul si nu numai un simplu loc de cazare. Am conceput acesta pensiune, nu pentru a crea banalul spatiu functional, o arhitectura oarecare, ci o casa din poveste, o casa ce ofera bucuria si relaxarea intr-o lume de vis. 

In contrast cu imaginea in comun a clasicelor cabane de munte cu exteriorul din lemn … principalul scop in acest proiect il reprezinta apropierea fiecarei incaperi de natura. Multa sticla, goluri mari realizate din sticla, ceea ce face ca spatiile interioare si cele exterioare sa para adesea a se intrepatrund.

Realizat in plina perioada a pandemiei, proiectul reprezinta un success, o pensiune care te va uimi, o pensiune de care te vei îndrăgosti. O pensiune mereu cu camerele pline! Dar, sa lăsăm imaginile să vorbească de la sine …

Mai multe proiecte de vis gasiti in rubrica casa ta de vis

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.