AcasaProiecte noiCase miciCasa parter 23 - confort intr-un spatiu redus

Casa parter 23 – confort intr-un spatiu redus

Descoperiți un proiect captivant de casă parter, cu un design compact și o suprafață mică, perfect adaptat pentru a oferi confort și funcționalitate într-un spațiu limitat.

Designul optimizat al interiorului maximizează fiecare centimetru pătrat, oferind un sentiment de deschidere și spațiu generos. Cu încăperi bine compartimentate, veți descoperi un living primitor, o bucătărie modernă și funcțională, dormitoare confortabile și o baie elegantă.

Grădina frumoasă și terasa încântătoare extind spațiul de trai în aer liber, creând o atmosferă relaxantă pentru petrecerea timpului în familie sau pentru a vă bucura de momentele speciale alături de prieteni.

Indiferent de dimensiunea sa, această casă parter demonstrează că frumusețea și confortul pot fi realizate în orice spațiu, oferind o experiență de viață plăcută și inspiratoare.

Suprafata construita 155mp
Suprafata utila 123 mp

Vesitbul 6.5mp
Hol 9.5mp
Grup sanitar 3.5mp
Baie 7.5mp
Bucatarie 15mp
Living 35mp
Dormitor 1 18mp
Dormitor 2 14mp
Dormitor 3 14mp
Gabarit constructie 14.5 x 12.5m
Terasa acoperita living 8.5mp

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.