AcasaProiecte noiCase miciCasa Parter 34 - Suprafete minime pentru maxim de confort

Casa Parter 34 – Suprafete minime pentru maxim de confort

Proiectul de casă parter cu suprafata mică și eficientă a fost realizat cu grijă pentru o familie cu un teren de 500 mp. Am conceput un design inteligent, optimizând fiecare metru pătrat pentru a oferi spații minime, dar funcționale.

Casa include un living luminos și primitor, o bucătărie modernă, două dormitoare confortabile, un birou pentru a susține munca de acasă, precum și două băi.

Nu am uitat de relaxare și conectarea cu mediul înconjurător. Am adăugat două terase acoperite, unde familia poate savura momente de liniște și bucurie în aer liber.

În ciuda dimensiunilor reduse, am creat un proiect care valorifică fiecare spatiu, integrându-se perfect în peisajul rural dar si urban.

Suprafața construită + terase acoperite 133.6 mp + 7.0 mp + 26.3 mp = 166.9 mp
Suprafața utilă 105.6 mp

Dimensiune construcție = 11.0 m x 18.0 m
Teren minim = 450 mp

PARTER
Terasa acoperită intrare S 7.0 mp
Vestibul S 3.5 mp
G.S S 3.0 mp
Birou S 10.0 mp
Living S 28.4 mp
Bucătărie S 12.1 mp
C.T 6.0 mp
Hol S 3.7 mp
Dormitor 1 S 12.0 mp
Dormitor 2 S 13.5 mp
Hol S 7.4 mp

 

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.