AcasaProiecte noiCase parterCasa Parter 38 - Locuinta cu trei dormitoare si un living generos

Casa Parter 38 – Locuinta cu trei dormitoare si un living generos

Suprafata construita parter = 244.7 mp
Suprafata teren recomandat 675 mp

Dimensiuni teren recomandat 19 m x 35.3 m
Dimensiune constructie 12.8 m x 16.8 m

Această casă parter este spațiul perfect pentru o viață plină de confort. Trei dormitoare generoase oferă intimitatea de care fiecare membru al familiei are nevoie.

Livingul primitor este centrul casei, locul ideal pentru petreceri de familie sau seri relaxante. Bucătăria modernă include un dining cu bovindou ce face mesele în familie o bucurie.

Trei băi înlătură agitația dimineților aglomerate, oferind confort și funcționalitate. În plus, curtea generoasă permite activități în aer liber și relaxare.

Această casă parter este o investiție într-o viață de familie fericită și confortabilă. Cu un design modern și funcțional, oferă spațiul ideal pentru construirea de amintiri prețioase alături de cei dragi.

PARTER
Vestibul S 10.4 mp
Grup sanitar S 5.5 mp
Living S 49.3 mp
Bucatarie S 25.6 mp
Hol S 8.0 mp
Centrala termica S 6.4 mp
Birou S 12.0 mp
Hol S 16.8 mp
Dormitor 1 S 14.5 mp
Baie S 7.9 mp
Dormitor 2 S 16.8mp
Dormitor 3+ dresing S 21.4mp
Baie S 5.6 mp

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.