HomeProiecte noiHoteluri si pensiuni turisticeProiect Hotel Boutique si Spa 16 | nr camere 45

Proiect Hotel Boutique si Spa 16 | nr camere 45

Proiect Hotel Boutique si Spa – Un proiect semnificativ in portofoliul nostru, acesta a fost gandit de la inceput sa ofere confortul si aerul unui proiect de tip boutique, cu minim impact asupra mediului inconjurator, folosind din plin avantajul pozitionarii sale in mijlocul naturii.

Functiuni Hotel Boutique: Receptie, Birouri administratie, Bucatarie, Restaurant ( 400 persoane ), Sala de conferinte, 40 camere duble, 5 apartamente, Grupuri Sanitare, Spatii personal si Oficii.

Functiuni Spa: Piscina apa dulce, Piscina apa sarata, Jacuzii, Sala de sport, Salina, Sauna ucata, Sauna umeda, Camere de masaj, Cabinet medical, Vestiare si Grupuri sanitare.

Detalii Proiect Hotel Boutique si Spa – 45 camere

Suprafata desfasurata: 7500 mp
Suprafata construita parter: 2200 mp
Regim de inaltime Hotel- D+P+2E+M
Regim de inaltime Spa- D+P+M
Gabarit constructie: 110 x 70 m

Despre proiect Hotel Boutique si Spa: Am conceput acest hotel nu pentru a crea doar un simplu spatiu de cazare ci pentru a oferi bucuria si relaxarea intr-o lume de vis departe de casa.

Proiect Hotel Boutique si Spa – Extrem de atractiv arhitectural si vizual, din punct de vedere functiuni, proiectul contine spatii de cazare unde elementele de design se imbina armonios cu dotarile tehnologice inovative, redand astfel o ambianta primitoare si relaxanta.

Suprafata unei camere este proportionata pentru o familie. Camerele sunt spatioase, iar mobilarea poate cuprinde un pat tip matrimonial sau paturi separate. Deasemenea spatiul poate fi dinamic conceput astfel incat sa primeasca unul sau doua paturi suplimentare pentru copii.

In totalitate un concept ecologic, Hotelul propus respecta natura si mediul inconjurator, dezvoltand functii speciale, cum ar fi: gestionarea deseurilor, utilizarea energiei solare si utilizarea materialului reciclabil.

Vezi mai multe proiecte din categoria hoteluri si pensiuni turistice.

Acest proiect poate fi personalizat în funcție de ideile tale. Contactează-ne pentru a realiza proiectul așa cum îți dorești.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.