HomevideoCum construimPastila cum construim | Casa construita in Tartasesti, Dambovita

Pastila cum construim | Casa construita in Tartasesti, Dambovita

In functie de gusturi, dar si de posibilitatile financiare ale fiecaruia dintre dumneavastra, Echipa Arhitect Gabriel Georgescu va ajuta ca acest vis sa devina realitate. Stiu, decizia poate fi destul de dificila, mai ales ca, de cele mai multe ori, o facem o singura data in viata.

Stiu, decizia poate fi destul de dificila, mai ales ca, de cele mai multe ori, o facem o singura data in viata. Dar odata implinit acest vis vom fi cu adevarat fericiti pentru ca intr-o casa frumoasa traiesc familii fericite.

Un astfel de vis implinit avem si aici in localitatea damboviteana Tartasesti unde, dupa cum puteti vedea, o familie beneficiaza de tot confortul de care are nevoie. Spatii interioare generoase, gradina, aer curat si multa multa bucurie.

Aceasta Casa cu etaj este demonstratia despre frumosul in arhitectura, unde imaginatia noastra nu are limite. O casa destinata unei familii, cu 3 dormitoare, living, dining si un birou. O casa ce se poate realizata in mai multe variante – suprafe si functiuni, totul dupa dorinta Beneficiarului.

Simplitate – compartimentarea este minimala, orice element inutil a disparut. Incaperile sunt divizate prin elemente ce sugereaza diferenta de functionalitate.

Pe primul plan trebuie sa fie nevoile beneficiarului si abia in planul doi stilul arhitectural. Un proiect prin care ne-am propus sa va incantam sufletele prin inepuizabila varietate a Frumosului.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.