HomevideoCum construimPastila cum construim | Casa construita in Buzau

Pastila cum construim | Casa construita in Buzau

Va vom prezenta o casa deosebita realizata in orasul Buzau. Un proiectul visat transformat in realitate. O casa proiectata si construita pe un teren urban, pe un teren ingust.

O interesanta provocare atat pentru beneficiar cat si pentru arhitect. Nu este o casa mare, impunatoare, este demonstratia ca frumosul poate fi realizat la orice scara.
O casa pentru o famile tanara cu copii, unde fiecare membru al familiei are un spatiu propriu, intim, proportionat pe masura dorintelor, totul in relatie cu natura – cu gradina.

Chiar daca lotul este ingust am evitat o structura tip vagon si am realizat un plan parter semidecomandat, cu transparente – comunicare vizuala. Liniile pe adancime echilibrate cu cele laterale. Etajul imparte in functie de dorinte trei dormitoare, fiecare cu baie proprie.

Proiectul prezentat demonstreaza ca o casa frumoasa reprezinta o alegere de viata.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.