HomevideoCum construimPastila cum construim? | Casa P+1E in Urziceni

Pastila cum construim? | Casa P+1E in Urziceni

Viitorul este AICI. Bucura-te de toate avantajele casei tale in care frumosul si utilul sunt imbinate perfect. Astazi va prezint un Proiect realizat cu mult Entuziasm in 2019, un Proiect ce reprezinta o Poveste IDEALA.

Madalina si Florin au venit la noi la birou la doar cateva zile de la nunta. Astazi cand deja locuiesc in casa lor de vis un nou membru al familiei s-a nascut fetita lor.
Vazandu-le entuziasmul si bucuria inceperii unei noi etape din viata lor a fost o placere proiectarea acestei case.

Avand multe idei comune, am proiectat Casa gandindu-ne la viitor.
Proiectul a fost Conceput pentru o locuire etapizata in functie de extinderea familiei.
De remarcat PARTERUL este proiectat cu o independenta functionala. Practic este un “APARTAMENT ” ce contine spatii perfect utile si generoase: Living, Bucatarie, Dormitor Matrimonial, Dressing, Baie, Grup Sanitar de Acces, Spatii Tehnice si nu in ultimul rand un Garaj.

ETAJUL cuprinde 3 dormitoare in care vor locui copiii cand vor creste si viitorii oaspeti. SCARA ce leaga Parterul de Etaj a fos gandita ca Element Accent, Element Principal al Casei.

Aspectul exterior al Casei a fost acceptat la prima vedere fara a avea nici o modificare. Cum sa nu iti placa asa o Casa Frumoasa?

Toate Spatiile locuite din Parter au fost gandite sa aiba vedere spre zona verde amenajata, un mic Paradis – GRADINA si PISCINA, Elementul de legatura este Terasa Acoperita, extrem de practica, utilizata pe toata perioada anului – adevarata extensie a zonei de zi.
Cand am vazut Casa finalizata m-am bucurat enorm ca a fost respectat fiecare detaliu.
Deosebita total fata de cele din jur, reprezinta in prezent unul din cele mai frumoase proiecte realizate in Urziceni.

Si nu uitati tot ceea ce proiectam facem cu pasiune pentru frumos si din dorinta de a crea cel mai bun loc pe care sa il numesti ACASA!

Vezi in rubrica dedicata caselor cu etaj, mai multe proiecte de case cu etaj personalizate impreuna cu beneficiarii si realizate de catre biroul nostru.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.