HomevideoEmisiune | Casa ta de visEmisiune Casa ta de vis 60 | Casa Teisani Frumusetea rurala

Emisiune Casa ta de vis 60 | Casa Teisani Frumusetea rurala

Descoperiți un proiect remarcabil dezvoltat de biroul nostru de arhitectură în comuna Teișani, județul Prahova. Proiectul Locuintei S+P+1E+M, cu o estetică inspirată din stilurile tradiționale, este realizat pentru a bucura inimile unei familii tinere care dorește să traiasca frumusețea vieții rurale.

Vedeți aici mai multe poze cu acest proiect de casa cu etaj.

Dacă sunteți în căutarea inspirației pentru diverse stiluri arhitecturale, vă recomandăm să explorați colecția noastră de proiecte de case cu etaj.

Fiecare aspect al acestei case personalizate este proiectat cu atenție, pentru a reflecta dorințele și gusturile proprietarilor. Cu un subsol ce include un beci și o cramă, locuinta oferă spațiu suplimentar pentrudepozitare. Parterul cuprinde un living generos, o bucătărie modernă și funcțională, un birou pentru lucrul de acasă și o terasă acoperită, perfectă pentru relaxare în aer liber.

Etajul este amenajat cu trei dormitoare elegante și două băi, asigurând intimitate și confort pentru membrii familiei. Mansarda oferă oportunitatea de a crea un spațiu personalizat, adaptat nevoilor și preferințelor proprietarilor.

Pentru a admira alte realizări impresionante, vă invităm să vizitați colecția noastră de case proiectate în diferite localitati ale Romaniei. Această colecție vă va oferi o perspectivă bogată asupra talentului în proiectarea.

Suntem pasionați de transformarea viselor în realitate și suntem aici pentru a vă ajuta să vă creați propria casă frumoasă și personalizată. Contactați-ne și începeți să construiți viitorul dumneavoastră într-un mediu rural plin de armonie și confort.

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.