HomevideoEmisiune | Casa ta de visEmisiune Casa ta de vis 61 | Pensiune Mediteraneana in 2 Mai

Emisiune Casa ta de vis 61 | Pensiune Mediteraneana in 2 Mai

Turistii isi doresc un confort din ce in ce mai ridicat iar arhitectura trebuie sa se ridice la nivelul standardelor exigente. Am realizat acest proiect privind din ochii unui turist care cauta o cazare confortabila, care arata bine din orice unghi ai privi-o.

Ce am urmarit sa exprim prin acest proiect?
O forma arhitectura care sa se distinga de vecinati, sa aduca un plus vizual zonei si mai ales sa exprime stilul arhitectural specific cladirilor mediteraneene.

Cum am facut acest lucru?
Am creat un volum in forma de L dispus in jurul piscinei, spre care se deschid ferestre mari, in arcada ale camerele de cazare.

Finisajele fatadei sunt albe si contrasteaza cu tamplaria neagra si acoperisul caramiziu. Albul fatadei este pus in evidenta de accentele de lumina pozitionate strategic langa fiecare ferestra.

Confortul interior al cladirii este dat de suprafetele generoase. Camerele cele mai spectaculoase sunt cele de la etaj distribuite pe doua niveluri.

Mai multe detalii despre acest proiect sunt disponibile in pagina dedicata Pensiune Mediteraneana in 2 Mai

copyrightToate drepturile rezervate GABRIEL GEORGESCU CASE DE VIS SRL.
Orice modificare, copiere, utilizare de catre un tert sau similitudine estetico-functionala a proiectelor va fi considerata incalcare a drepturilor de autor conform art. 7, lit h. din Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe si atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala, dupa caz.